2021-10-28 13:08:29

INOVA - BUDI UZOR 2021

Učenici Elektrotehničke škole sudjelovali su na izložbi inovacija s međunarodnim sudjelovanjem INOVA - BUDI UZOR 2021 gdje su izlagali svoje inovativne radove, a koje su prezentirali pred domaćim i inozemnim ocjenjivačima.

Izložba se po 45. put u 50 godina djelovanja Saveza inovatora u Zagrebu održala u Kulturnom centru u Dubravi u Zagrebu, od 13.10.2021. do 16.10.2021. godine. Učenici su sudjelovali u pratnji mentora, nastavnika Danijela Eskeričića.

Učenici sudionici izložbe su: Vrabac, Ivan; Pavek, Jakov; Kerošević Kristijan; Rukavina Marko; Despot, Dominik i Gavranović, Sven te prošlogodišnji učenik-maturant Rosandić, Kristijan. Dodjela nagrada bila je u prostorijama Saveza inovatora u Zagrebu, a nagrade je uručio tajnik Saveza inovatora, gospodin Neven Marković.

Između tuzemnih nagrada učenici su nagrađeni i prestižnim inozemnim nagradama, poput:

Sven Gavranović - zlatna medalja predstavnika Tajlanda Ivan Vrabac - zlatna medalja predstavnika Rumunjske Kristijan Rosandić - srebrna medalja s izložbe inovacija u Londonu

Posebnu nagradu, kao i prošle godine, osvojio je mentor učenika:

nastavnik Danijel Eskeričić - pehar za najboljega mentora mladih inovatora

Također, odvila se i online izložba radova učenika, a radovi učenika naše škole mogu se pogledati na online stranici Inova Croatia.

Velike zahvale Savezu inovatora na uručenim nagradama i ravnatelju škole na kontinuiranom poticaju i podršci, gospodinu Renatu Matejašu.

Više fotografija s dodjele nagrada kao i druženje naših učenika s predstavnicima drugih zemalja, poput Ukrajine i Tajvana možete vidjeti u galeriji fotografija.


Elektrotehnička škola